torsdag 25 februari 2010

Nya godsaker!

Hyllorna och skåpen fylls på med nytt ögongodis. Höll på att trilla av pinn när jag såg dessa skatter, jag har letat så länge! Två stora koppar med äpplen från Bavaria. Lovely!


Och en liten saftflaska att ha i den gula plastkorgen i sommar...


Jag är verkligen värdelös på att göra mig av med grejer, men ibland händer det. För några år sedan gjorde jag en rensning bland mina udda loppisfyndade kaffemuggar. Och som jag har grämt mig över dessa muggar!! Jag har aldrig riktigt kommit över minnet av dom. Idag hittade jag en likadan som den mest eftersaknade. Ett mycket kärt återseende!


Ett av våra bästa köp är den här ljusstaken. Vi fullkomligt älskar den! 125kr var inget superfynd-pris kanske, men vissa saker är man bara beredd att gå lite längre för :-) Någon som vet något om den?

5 kommentarer:

Sanna sa...

Helt underbara fynd du har gjort! Du verkar vara lika loppistokig som jag ;)
Kraaaam
Sanna

Cicci sa...

Vad kul att du gillade min blogg! ...för jag gillar din, hit tänker jag kolla in fler gånger! Jag har tänkt på det där om sparbössan, att den kanske bara är utländsk, men varför är den så himmelens krackelerad i sådana fall? Som sagt, kanske bara dålig kvalitet, men jag tror inte det, för den känns gediget gjord och har ju en "seriös" märkning? Gah, ibland blir man tokig!

Sanna sa...

Hihi ja det är alltid lika kul att träffa på "likasinnade" =) Kul att du gillade min blogg oxå!
Nu blir jag nyfiken..vart bor du då? =)
Kraaaaam
Sanna

Cinna sa...

Ja, inte är det lätt att göra sig av med saker inte.
Ljusstaken förstår jag verkligen är en favorit hos er, läcker!

Maria sa...

Åh, min barndoms saftflaskor!! Måste fråga mamma om hon har dom kvar. Kanske det kan bli tal om ett uttag på framtida arv :D