onsdag 19 september 2012

Bok om porslin


Den här fick jag i julklapp förra året. Kan va bra å ha! Älskar inspirationsböcker. På att-göra-listan finns bland annat att sätta upp tavellister i hallen så att jag kan ställa fram några av mina bästa inspirationsböcker. Jag blir glad bara av att se dem, och tankarna får snurra igång redan på morgonen när jag tar på mig skorna!

2 kommentarer:

Sanna sa...

Ja det är underbart med böcker, jag har en allt för stor samling är jag rädd..men svårt att skilja sig från dom när älskar dom.. =)

SV: Haha ja det är inte lätt inte..har kolla in lite på dina andra bloggar och tror nog att jag minns dig..att du och din kille varit in på södran alltså..men visst pratade du med mig..eller är det jag som virrat ihop det.. ;)
Du är hur som helst välkommen att hälsa på snart igen och denna gång får du ge dig till känna tycker jag..jag bits ju faktiskt bara i självförsvar och är enligt mina andra vänner en grymt go och snäll tjej.. =)

Kraaaam
Sanna

Sanna sa...

SV: Ja slips skulle kanske vara en ide, åtminstone ett par av killarna skulle kanske kunna uppskatta det.. =) Hmm undrar om jag inte har den boken någonstans..

Haha då hade jag inte så fel ändå, var inte hundra men tyckte väl att du var bekant.. ;)
Måste erkänna att jag hörde er musik för första gången ikväll och jisses vad bra ni var..är menar jag ju naturligtvis.. <3 Måste försöka få tag i era skivor.. =)

Hoppas du vågar "ge dig till känna" nästa gång i alla fall..jag ÄR faktiskt ganska snäll! =D hihi..

Kramar
Sanna