torsdag 30 augusti 2012

Söker eldblomma


Jag skulle vilja köpa den här fantastiska tapeten Eldblomma. Designad av Josef Frank för Svenskt Tenn. Det är så meningslösa auktioner på Tradera tycker jag. 2m tapet för 200kr. Nån som fått över? Annars får jag helt enkelt ta och köpa mig en ny rulle.

Är kär i gamla tapeter. Mest för att ha och titta på och inspireras av, men ibland pysslar jag nåt med dom också. Har tapetserat lite i dotterns dockskåp till exempel.

Favoritlampor del2


Nog för att jag samlar på det mesta, men det som är allra roligast är lampor. Jag gillar alla möjliga sorters lampor. En favorit är en enkel men så snygg sak som bordslampan "Elidus Kuben". Jag har en brun bordslampa och en vit vägglampa. Designad av Hans-Agne Jakobsson.


lördag 25 augusti 2012

Gratis är gottast


Jag har alltid varit en sakletare. Fortfarande har jag oftast letar-ögonen på när jag är ute. Ibland kan det vara bra! Till exempel när jag och gubben åkte förbi en sophög och såg den här kökssoffan! Strålande!

För övrigt är det mesta på den här bilden loppisfynd. Bordet, fönstren, ljusstakarna, tygremsorna som jag pysslat med, barnstolen. De andra stolarna är remake-grejer från Massy Davidsdotter.


lördag 18 augusti 2012

Sommarkit


Hej loppisvänner! Nu har jag haft semester från bloggandet allt för länge! Startar lite mjukt med att visa ett kitt som jag sytt i sommar. Tygerna är loppisfyndade. En stuvbit och ett gammalt påslakan. Top notch!